Skorajda že diši po praznikih in v novi številki revije Zdravi recepti na vas čakajo mamljive ter zdrave jedi, ki bodo popestrile vaše praznično mizo, pripravite pa si jih lahko tudi vsak dan. Na svoj račun boste prišli vsi, ki si želite zdravih in preprostih obrokov.

Revija Zdravi Recepti 02

Trike in nasvete za zdravo prehranjevanje smo tokrat poiskali pri priljubljeni primorski kuharici Emiliji Pavlič, ki se še posebej posveča primerni  in kakovostni prehrani za otroke.

Svojo kuharsko filozofijo in najljubše recepte je z nami delila pevka Jadranka Juras, za slastne vegetarijanske recepte pa je poskrbel Bine Volčič. Če že nestrpno pričakujete vonj po sveže pečenih prazničnih slaščicah, boste v Zdravih receptih našli ogromno receptov za veganske praznične slaščice, ki bodo poskrbele za praznično vzdušje.  Da pa boste do praznikov zdržali brez nadležnih prehladov, ne spreglejte receptov z ingverjem, kurkumo in rdečo peso, ki bodo poskrbeli za krepitev vašega imunskega sistema.

Nova številka v prodaji od četrtka, 13. 10. 2016.

Revijo ZDRAVI RECEPTI najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.